Ukončená

07.10.2016 17:13

Ukončená:
Starší děti složili článek, a tím chtěli poděkovat všem osobám, které ve folkloru pomáhali. Poděkování máme ke čtení zde:

Milá této Zuzanko, chtěli bychom ti připomenout v pár minutách, jak vznikli Pláňata.
V roce 2009 Pláňata vznikly díky tobě,už od mala máš cit k folklóru. Ze začátku jsi kroužek vedla sama kroužek navštěvovalo nějakých 20 dětí ale na začátek to úplně stačilo, tvá pravá ruka už od úplného začátku byla teta Pavlínka, milá této Pavlínko, tobě pa...tří velké díky za vše ty jsi prostě skvělá a zvládáš úplně všechno a hlavně si tetě Zuzance hodně pomáhala.
Jaký by to byl soubor bez muziky ? O muziku se nám starala teta Marcelka, která chodila za námi pravidelně na zkoušky a doprovázena nás ať už to na klávesy nebo na flétnu. Marcelko DÍKY. V Pláňatech dětí přibývalo a přibývalo, postupem času nejen dětí ale i vedoucích, další velká osoba pro Pláňata byla teta Románka, této Románko, kdo by to do tebe řekl ty a folklór ? Ze začátku to nějak nešlo dohromady, ale pak si byla úplně super vedoucí i tobě velké díky za nervíky, které si s námi měla. Teto akorát co nás mrzí je to, že si se pořád neoblékla do kroju. Prosím splň nám to přání alespoň dneska, když je to naposled.
Dětí přibývalo nějak moc rychle, až jsme se zastavili na čísle 40! Ty děti které sis před těmi sedmi lety vychovala ti některé zůstali až do dnes a stojí právě teď před tebou, jsou na nich vidět ty čtvrteční zkoušky, ale všechny děti jsou strašně moc šikovné dotáhla jsi to s nimi velice daleko! A to neříkáme jen my ale i ostatní lidé z jiných dědin, kteří o nás bud jen slyšeli nebo dokonce i viděli vystupovat. Možná děti umí skvěle tančit a zpívat ale potřebují i doprovod a o ten se v posledních letech postarala CM Maliny. Holky vám strašně moc děkujeme za doprovázení při vystoupení a tetě Janičce i za dojíždění na zkoušku Holky díky.!
Málem bych zapomněla na tetu Moničku a Gábinku, které byli také pomocnou sílou! Díky
Všem jsme poděkovali ale zapomněli jsme už jen na tebe Zuzanko, teto ty si takové naše sluníčko které se na nás stále jen usmívá, a proto je potřeba aby sis odpočinula i od nás a nabrala síly a pak začala znovu, strašně nás to moc mrzí, ale všechno to chápeme. Strašně moc ti za těch 7 let děkujeme, byly úžasné!!!! A doufáme že se brzy uvidíme.
DĚKUJEME!